Mijn lezers in de steek gelaten

Ik ben nogal weg van het nummertje Mr. Bojangles. Wel in de uitvoering van Sammy Davis jr. vanzelfsprekend.  Ik kreeg een subjectieve tijdsversnellingsinzinking toen ik erachter kwam dat het al weer vijftien jaar geleden was dat ik Stanley Burleson Mr. Bojangles in ‘Fosse’ zag uitvoeren.
Ik stond dus te hyperen als een kind toen ik vorige week naar ‘From Sammy with love’ mocht. Weer met die geweldige Stanley Burleson. Deze keer geflankeerd door Freek Bartels. Er gebeurde na afloop van de voorstelling iets dramatisch en daar zou en moest ik het over gaan hebben. Maar helaas, er valt niets te lezen hier vandaag. Er kwam iets erg vervelends tussen.

Met mijn handen in de haren – nog dertien stuks als je die ene halve meetelt – zit ik met toenemende paniekgevoelens achter de laptop van mijn vrouw. De enge chipslekken Meltdown en Spectre die in het nieuws waren, eisen directe actie van mijn kant. Dat stomme draagbare computertje blijft echter maar melden dat de beveiligingsupdate niet lukt. Na uren zuchten, kreunen en steunen kom ik er achter dat de laptop zwaar ziek is. Hij lijdt aan Ox80070bc2. Enorm schokkend is dat natuurlijk. Ik moet ermee naar de laptoparts die hem hopelijk nog kan redden. Daar zal hij wel in een computerbedje aan het infuus komen te liggen.

Inmiddels is het woensdagavond kwart over elf. Om middernacht zou mijn stukje over die huiveringwekkende gebeurtenis na afloop van ‘From Sammy with love’ het internet op moeten. Nog nooit heb ik mijn lezers in de steek gelaten en nu dan deze verschrikkelijke ontwikkeling. Het is pijnlijk te moeten constateren dat ik geen tijd meer heb om nog iets te schrijven. Ik zit er behoorlijk doorheen. Ik kan wel janken.
Ik ben bang dat ik slecht slaap vannacht en heel eng ga dromen. Dromen over dat ik nooit meer iets mag schrijven omdat ik het vandaag af heb laten weten. Misschien krijg ik wel een nachtmerrie waarin Sammy Davis jr. in mijn oor staat te zingen:

Then he shook his head
Oh lord when he shook his head
I could swear I heard someone say please
Please Mister Miesje come back and write
Please Mr. Miesje come back and write
Please Mr. Miesje come back and write
Please Mr. Miesje come back and write

9 gedachten over “Mijn lezers in de steek gelaten”

Reacties zijn gesloten.

Valkenswaard,