De 40 lagen van de ziel ontsluierd – Annemiek Douw

Vier jaar na haar debuut De ziel in het licht van haar hogere auralagen schreef Annemiek Douw met De 40 lagen van de ziel ontsluierd een indrukwekkend vervolg.
Na het verschijnen van haar eerste boek in 2011 ontwikkelde Annemiek Douw zich verder als paranormaal-therapeut, medium en Lichtwerker.
Haar inzichten en behandelmethoden in en haar ervaringen met de hogere auralagen 22 tot en met 40 komen in dit nieuwe boek uitgebreid aan bod.
De 40 lagen van de ziel ontsluierd is prima te lezen zonder voorkennis
van haar eerste boek. Toch is het zeker aan te raden om ook haar debuut te lezen.

Annemiek Douw is een begenadigd schrijfster. Met haar bijzonder goede, heldere en indringende stijl ziet ze kans om je van het begin tot het einde gefascineerd te laten lezen. Het zijn soms pittige en aangrijpende onderwerpen die de revue passeren. Toch weet ze met haar heerlijke, goed gedoseerde humor ook regelmatig een glimlach op je gezicht te toveren.
De beschrijvingen van de auralagen wisselt Annemiek Douw af met eigen ervaringen en met casussen van cliënten. Dat maakt De 40 lagen van de ziel ontsluierd tot een buitengewoon afwisselend en uitermate leesbaar boek.

Voor lezers die geïnteresseerd zijn in paranormaal-therapie, auralagen, gidsen, (buitenaardse) entiteiten, vorige levens en zielsafspraken is het boek van Annemiek Douw een absolute aanrader.
Maar ook voor mensen zoals ik, die wat minder met de genoemde onderwerpen hebben en er met hun verstand en gevoel niet altijd bij kunnen, is het geweldig om te lezen.
Want zelfs als je niet alle onderwerpen een plek kunt geven of kunt begrijpen, raak je volledig in de ban van het boek.

De 40 lagen van de ziel

Je haalt zoveel positiefs uit De 40 lagen van de ziel ontsluierd dat het niet helemaal mee kunnen gaan in alles wat beschreven wordt niet van belang lijkt tijdens het lezen.
Het boek doet veel met je. Ook als je niet snapt waarom. Je resoneert mee met de tekst en je wordt soms tot in het diepst van je ziel geraakt.
Het laatste hoofdstuk eindigt met een citaat uit het prachtige The whole of the moon van The Waterboys.

Waardering: 4 uit 5.

Nog twee stukjes om te lezen :

Ma - Hugo Borst

Ma – Hugo Borst

Joke, de moeder van Hugo Borst, lijdt aan dementie. Onontkoombaar komt het moment dat ze niet meer thuis kan blijven wonen ondanks de intensieve mantelzorg ...
Bewustzijn - Anthony de Mello

Bewustzijn – Anthony de Mello

Anthony de Mello was een jezuïtische priester die in 1931 geboren werd in Bombay en in 1987 stierf in New York. Hij werd slechts 55 ...

2 gedachten over “De 40 lagen van de ziel ontsluierd – Annemiek Douw”

Reageren mag altijd