Over Mies Huibers

In 2056 hoop ik honderd te worden. Bij deze ben je alvast voor het feest uitgenodigd. Als mijn werkdag erop zit, eet ik wat voedzaams en drink daarna met mijn vrouw een kop koffie. In de huiskamer staat een computermeubel waar ik elke woensdagavond achter ga zitten om een waargebeurd verzonnen cursiefje of een boekrecensie te schrijven dat op donderdag voor dag en dauw te lezen is.

Hoewel mijn voornaam anders doet vermoeden, ben ik van mannelijke kunne. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Valkenswaard waar ik nog steeds mijn bed heb staan en waar ik, naar het zich laat aanzien, in 2056 de burgemeester op de koffie krijg. Als die op bezoek geweest is dan probeer ik op mijn gemak nog een paar jaartjes te schrijven en te lezen.

Ik ben de trotse eigenaar van twee e-readers en ook nog eens ruim 1200 papieren boeken in mijn eigen kleine bibliotheekje. Overal in huis slingeren boeken. Meestal lees ik er vijf of zes gelijktijdig. Ik heb inmiddels nog zoveel ongelezen boeken dat ik minimaal honderd en zes zal moeten worden om ze allemaal uit te krijgen.

Secured By miniOrange