toetsenbord

Het kapotte kettertje

Ik moet het ak kang stekken met een computer uit de kate middekeeuwen. Het scherm en het toetsenbord zukken niet veek jonger zijn. De net zo oude muis was ak een zachte dood gestorven en is een maandje gekeden vervangen door een kokkig modern gevakketje. Het nieuwe knaagdiertje kkikt aks een tierekier. Vandaag ging het mis met een ander onderdeek. De ketter k van het toetsenbord gaf de geest. Noodgedwongen zocht ik mijn heik bij het kettertje kinks van de k op het toetsenbord. De vrokijk geproduceerde regeks waren echter totaak onkeesbaar. Hekaas moet ik dus vragen om een weekje respijt. Het is met goed fatsoen onmogekijk iets te pkaatsen vandaag. Ik hoop maar dat akke kieve kezers daar begrip voor op zukken brengen. Ik voek me door dit afhaken wek een beetje een kukketje rozenwater.

Het einde van een tijdperk "Mijn naam is mijn merk", dacht ik toen ik in 2014 een websitetitel moest kiezen omdat er anders nou eenmaal weinig te publiceren zou zijn. Misschien dacht ik dat van dat merk wel helemaal niet, maar ...
Uitslapen Al vanaf het moment dat de navelstreng vakkundig werd doorgeknipt, bleek het bed met grote voorsprong mijn favoriete meubelstuk te zijn. Je zou verwachten dat ik op mijn leeftijd met plezier eens wat ...

17 gedachten over “Het kapotte kettertje”

Reageren? Graag!