Het einde van een tijdperk

“Mijn naam is mijn merk”, dacht ik toen ik in 2014 een websitetitel moest kiezen omdat er anders nou eenmaal weinig te publiceren zou zijn. Misschien dacht ik dat van dat merk wel helemaal niet, maar was mijn fantasie gewoon ontoereikend om een aansprekende of welluidende naam te verzinnen. Eentje die de toekomstige schrijflading een beetje zou dekken.
Zo werd het dus simpelweg mieshuibers.nl.
Maar nu zit ik met de handen in de flink uitgedunde haardos naar mijn zorgvuldig opgebouwde en volgeschreven website te staren.
Dat ruim twee later de wet GOAT aangenomen zou worden, kon ik toen niet bevroeden. Als ik ooit in de toekomst had willen kunnen kijken…
Onder ons gezegd is de totstandkoming van die vermaledijde wet geheel langs me heengegaan. Ik kreeg er pas weet van toen de brief op mijn deurmat viel.
Nou ja, niet op dat exacte moment natuurlijk maar pas nadat ik de brief gelezen had.

Brief GOAT Naam merk

Ik werd behoorlijk ziedend van die brief en verfrommelde ‘m ter plekke. Zaken vernietigen gaat me namelijk nét iets te ver.
Jarenlang heb ik me op zondagavond vol enthousiasme achter mijn toetsenbord genesteld en er driftig op los gerammeld. En dan krijg ik zoiets op mijn dak!
Ik troost me maar met de gedachte dat volgens de Chinese astrologie 2015 ook het jaar van die andere geit was.
Die met de karaktereigenschappen: creatief, rustig maar hartstochtelijk, een beetje ongewoon, oprecht en met een grote verbeeldingskracht.
Ach, het is eigenlijk na ruim twee jaar ook wel mooi geweest zo.
Het schrijven was een uitzonderlijk leuke hobby. Maar ook één die me soms liters bloed, zweet en tranen kostte. Het wordt de hoogste tijd om andere dingen te gaan doen.
Ik zal kijken of ik mijn stukjes binnen een week uitgeprint krijg en dan ga ik me aanmelden als vrijwilliger bij een kinderboerderij.

11 gedachten over “Het einde van een tijdperk”

 1. Wat een akelig bericht.
  Eerst maar een nachtje slapen en morgen weer vrolijk wakker worden.

  Meestal zeg ik van iets ongelofelijk: ik kan er geen kaas van maken.
  Maar laat ik nu net dol op geitenkaas zijn.

  Mooi blog !!!

  Vrolijke groet,

Reacties zijn gesloten.