Abonnement

Je kunt mieshuibers.nl volgen door een abonnement te nemen. Dan ontvang je elke keer als er een nieuw stukje verschijnt een e-mail. Zo mis je nooit meer iets. Vanzelfsprekend is een abonneren op mieshuibers.nl gratis. Je kunt je ook altijd weer uitschrijven.

Na je e-mailadres hieronder ingegeven te hebben en op de knop ‘Bevestig’ te hebben geklikt, zie je een pop-up-bericht dat er een e-mail naar je gestuurd is om het abonnement definitief te maken.

Als je de inschrijving definitief hebt gemaakt, krijg je een welkomstmail. Daar heb je ook een optie om je weer uit te schrijven.

Het abonnement loopt via WordPress – waar deze website mee gebouwd is – zonder dat je daar verder een account voor nodig hebt. Bij elk nieuw gepubliceerd stukje ontvang je dus een e-mail. Op het eind daarvan vind je het ietwat onduidelijke zinnetje : ‘Beheer je e-mailinstellingen of schrijf je uit’. Door daar op Beheer te klikken, schrijf je je direct weer uit voor verdere e-mails.

Je kunt deze website natuurlijk ook gemakkelijk volgen via Facebook. Daar zie je altijd een linkje naar het vers geschrevene.