Bundel – deel 2

Vorig jaar stond ik tot mijn grote verrassing in de eerste bundel zodat ik dit jaar met plezier weer mee zou doen. Ik stelde uit, uit en nog eens uit totdat ik me erg laat die avond realiseerde dat de inzendtermijn om middernacht zou verstrijken.
Dat werd dus, tegen mijn natuur in, behoorlijk tempo maken. Om één minuut voor twaalf drukte ik op verzenden. Opgenomen worden in de tweede bundel van 55 woordenverhalen van Schrijverspunt zou natuurlijk geweldig zijn. Zo zit ik dan ook wel weer in elkaar.

Lezen is in Nederland voor kinderen zo volkomen vanzelfsprekend dat we er niet bij stilstaan dat dat op veel plekken in de wereld totaal anders is. De opbrengst van de tweede bundel 55 woordenverhalen gaat voor een deel naar de Stichting Biblionef. die wereldwijd kinderbibliotheken opzet en die nieuwe kinderboeken doneert aan (school)bibliotheken.

Mijn bijdrage van 55 woorden kwam ook in 2017 door de selectie. Het bundeltje met 55 verhalen van 55 woorden ligt nu voor me. Een mooi vormgegeven boekje dat geweldig leuk is om te lezen of om weg te geven.

Mijn verhaaltje is hier te lezen.

Om nog een stukje te lezen :

Verbaasd

Verbaasd

Met haar rug naar me toe keek mijn moeder uit het raam van het verpleeghuis.'Wat zou dat witte spul zijn dat daar overal ligt?', vroeg ...
Donker ven

Donker

Overal zand rondom hem. Dat hij als enige engtevrees moest hebben, was dikke pech. In blinde paniek wurmde hij zich naar boven. Met een uiterste ...

3 gedachten over “Bundel – deel 2”

Reacties zijn gesloten.